Ons Team

Mooii Moment startte in 2007, het is allemaal begonnen vanuit de Bloemenwinkel die Lindy toen runde .
Paarden fotografie was de start van het Fotografie ” virus ”
Als snel investeerde Lindy veel in haarzelf doormiddel van Workshops te gaan volgen.

In 2013 was haar Fotografie bedrijf zo uitgegroeid dat ze een keuze moest gaan maken, bloemenwinkel of fotografie..
Je ziet hem al aankomen. In 2013 sluiten de deuren van Bloembinderij LinFlowers en ging Lindy 100% verder met Mooii Moment fotografie

In 2015 leert Lindy Marianne kennen en ze waren opslag verliefd.
In 2016 heeft Marianne leren Fotograferen van Lindy en is ze compleet opgeleid tot een fotograaf van Mooii Moment, nu zijn ze inmiddels zelf verloofd en knallen ze er behoorlijk op los samen op de bruiloften .
Maar het team was nog niet compleet en Nienke Klijn heeft zich bij het team Mooii Moment toegevoegd.
Nienke is vaak op pad samen met lindy en in 2013 fotografeerde ze haar eerste bruiloft onder Mooii Moment.
Sinds 2017 zit ze officieel in het team van Mooii Moment


Lindy Schenk Smit

Hoi, ik ben Lindy Schenk-Smit, ik fotografeer al sinds 2007 en sinds 2013 is het mijn full time baan geworden .  Hoe gaaf is dat van je passie je werk maken.
Elke dag pak ik nog enthusiast de camera op om op pad te gaan en vind ik het heerlijk om daarna met een koppie thee er bij achter de computer te kruipen om het resultaat te bekijken en te bewerken voor de klant.

Voordat ik fulltime voor de fotografie ben gegaan heb ik daarvoor eerst 8 jaar een bloemenwinkel gehad waarvan ik in 2013 van mijzelf een keuze moest gaan maken omdat het niet meer te combineren was voor mij,
en heb de knoop door gehakt om fulltime in de fotografie te gaan .
Erg spannend maar geen moment spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en met mensen om te gaan.

Ik woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen (2013) & (2008 ) in Spanbroek een klein dorpje in West Friesland ( Noord Holland ), de kleine meiden zijn ook vaak mijn proefkonijnen als mama weer wat nieuws wilt uit proberen.
Mijn vriendin is mijn steun en mijn rem zodat ik goed in balance blijf en sinds 2016 kan ik trots zeggen dat zij mijn vaste second shooter is .
Hoe gaaf is dat, je partner die je door weer en wind steunt en je ook nog naast haar baan graag mee gaat met jouw passie, samen battle en etc heerlijk .

Op bruiloften is zij echt mijn aanvulling, zo hebben wij aan 1 blik genoeg waardoor waar we ook staan de communicatie zonder 1 woord vlekkeloos verloopt.
Zij is mijn rechterhand en pakt de extra emoties om mij heen , ben ik gefocust op het bruidspaar tijdens de kus, legt zij dat ene traantje van de vader van de bruid vast die hij snel even weg veegt.
Tijdens de reportage kan ik heerlijk creatief mijn gang gaan en is ze mijn helpende hand en pakt aparte hoeken voor gave shots een echt team dus


 

Marianne

Marianne woont samen met Lindy en is door haar in het prachtige beroep bruidsfotograaf gerold, naast second shooter is ze ook Lindy haar steun en toeverlaat .
Als je Marianne zegt zeg je Duitse herder. We wonen dus samen met Lindy haar 2 dochters en Marianne haar 2 duitse herder kindjes .
Als passie heeft ze honden trainen wat ze ook vol overgave doet.
Naast dat ze Lindy veel helpt werkt ze ook nog Fulltime bij een werkgever.

 

 

 

 


Nienke

Mijn naam is Nienke Klijn, geboren in 1994 en wonend in Noord-Holland (Obdam). Sinds een paar jaar ben ik mij serieus bezig
gaan houden met fotografie. Door de jaren heen heb ik al heel wat gezichten voor mijn lens gehad en ervaringen opgedaan. Op dit moment ben ik ook bezig met de opleiding tot beroepsfotograaf.

In juni 2013 heb ik mijn diploma Verzorgende IG gehaald en ik werk sindsdien in de zorg. Dit jaar ben ik weer begonnen met een opleiding en volg ik de opleiding tot Verpleegkundige in het MCA.

Naast fotografie ben ik regelmatig te vinden in de turnhal. Als trainster en als jurylid

 

 

 


Achter de schermen