Posted by on 1 september 2016

Wat prachtig veel mensen hebben er aan mee geholpen om in zo een korte tijd een prachtig huwelijk in elkaar te zetten voor Jeffrey en Marije
De warmte en de liefde was echt de hele dag te voelen, ik had de eer samen met Mary deze prachtige dag vast te mogen leggen .
We begonnen om 9.30 bij de kapper en visagisten die die zich zelf ook belangeloos aan hadden geboden aan dit mooie paar.
Nadat de beide moeders en Marije er prachtig uitzagen zijn we onderweg gegaan om de jurk en het pak aan te trekken en de spannende first look te hebben .
Marije had van Jeffrey ook nog een prachtig mooi sierrad gehad die een juwelier had aangeboden.
Er waren prachtige bloemen gemaakt met de mooie witte avalanche roos, Marije is gek op rozen dus een mooi toepasselijk boeket.
Nadat ze beiden omgekleed waren hebben ze elkaar voor het eerst gezien in de tuin.
Nadat ze heerlijk hadden genoten van dat moment stond er een mooie Rolls Roys voor de deur die ze ook aangeboden hadden gekregen.
Met de Rolls zijn we richting een prachtige lokatie gereden om een mooie bruidsreportage te maken.
Om 13.30 begon de ceremonie die intiem plaats vond in Beverwijk.
Na de ceremonie stonden de volgende verassingen al op het bruidspaar te wachten , een koets met prachtige paarden er voor gevolgd door vriendinnen van Marije met hun paarden .
Bij de woning aangekomen van de ouders van vrienden van Marije en Jeffrey, die hun woning er voor hadden beschikbaar gesteld, de hele avond knijterhard hebben gewerkt samen met een paar mannen uit de horeca die heerlijk eten hadden gemaakt voor iedereen.
Wat een topteam stond daar achter de bar.
De lokatie was prachtig versierd met geschonken ballonnen er was een meneer die ze duiven had aangeboden, iemand had een prachtige taart gemaakt, vrienden die er de hele dag voor ze klaar stonden en een mooi einde met een vuurspuwshow.
Gewoon geweldig hoe iedereen zich zo heeft ingezet ( sorry als ik mensen ben vergeten ) wouw wat een top dag met heel veel liefde
Ow laat ik nou nog een hele grote verassing vergeten te vertellen , Jeffrey is fan van bepaalde dj’s , zijn favo dj’s hadden een bericht voor hem achter gelaten in een video, en als klap op de vuurpijl stond er ineens 1 van de dj’s voor hem om hem persoonlijk te feliciteren .

Hier een kleine preview van de dag
( dit word geplaatst in overleg met het bruidspaar )

Jeffrey en Marije,

Geniet van jullie prachtige vakantie en van jullie samen zijn.
Geniet elke dag intens van elkaar . Jullie zijn een mooi stel.
We gunnen jullie nog heel veel mooie momenten en veel tijd samen.

Heel veel liefs Lindy & Mary

Posted in: Bruiloften, Portfolio

Comments

 1. Annemiek
  2 september 2016

  Leave a Reply

  Prachtige foto’s weer! Hele mooie blijvende herinnering voor altijd!!

 2. Tini Mulder
  2 september 2016

  Leave a Reply

  Hallo,

  Wat een mooie reportage, lekker los en ingetogen en waar het kon ook humor, blijdschap!
  Wat ik jammer vind, heeft niks met de foto’s te maken, jullie tekst in deze pagina /website is bijna niet te lezen. Hij is heeeeel licht grijs.

  Misschien kan je die aanpassen.

  Groeten van Tini

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.