Bruiloft Landgoed Lemferdinge | 16-10-2015 | Mark & Marinka

Regen op je trouwdag brengt geluk zeggen ze, nou dan kan het huwelijk van Mark en Marinka niet meer stuk.

Vandaag is het geen moment droog geweest, dus heel veel geluk op de mooie trouwdag van M & M. De trouwerij van Mark en Marinka is vandaag op Landgoed Lemferdinge te Paterswolde.

Ik mocht deze dag beginnen in Assen bij Marinka thuis waar ze samen met de bruidsmeisjes heerlijk aan het tutten waren. De haren werden mooi gedaan en allemaal lieve en belangrijke mensen om haar heen, wat gecombineerd werd met een lach en een traan.
De dochters zagen er prachtig uit en hadden er super veel zin in.

Twee straten verderop was Mark zich klaar aan het maken samen met zijn 2 zoons. Ook hier was het gezellig druk met allemaal familie om hem heen. De jongens kleden zich in een prachtig pak, en Mark ook.

Snel weer terug naar Marinka die zich nu in haar jurk ging hijsen, onverwachts vond ze overal lieve briefjes van Mark zo ook onder haar schoen, zo romantisch. De auto ( een limo) met Mark en zijn zonen zou er ook zo aan komen .. Een ware verassing voor de kinderen de grote limo en wat waren ze verbaast.

Met zijn alle richting de prachtige trouwlokatie Landgoed Lemferdinge waar een prachtige en emotionele ceremonie werd gehouden met super veel gelach. De liefde straalde er duidelijk van af. Wat zijn die twee gek op elkaar en dat was aan alles te zien.

Na de ceremonie werd de prachtige taart aan gesneden. Had ik al gezegd dat hij prachtig was.. Ok hij was echt super mooi om het nog maar niet over de smaak te hebben. Mark en Mariska stonden er min of meer op dat ik ook een stuk moest nemen ik moest dit echt geproefd hebben. Oke ze hadden gelijk hij was echt heerlijk.

En nu kwam dan het moment.. Zo stoer, Mark en Marinka trokken kaplaarzen aan, paraplu op en hup we gaan een reportage maken, hoe geweldig is dat.. de regen trotseren en knallen maar.
Een super mooie dag met een super leuk en liefdevol stel.

Mark en Marinka heel veel geluk en liefde samen met jullie 4 kinderen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.