Lindy

 

Wie is Mooii Moment

Hoi, ik ben Lindy Schenk-Smit, ik fotografeer al sinds 2007 en sinds 2013 is het mijn full time baan geworden .  Hoe gaaf is dat van je passie je werk maken.
Elke dag pak ik nog enthusiast de camera op om op pad te gaan en vind ik het heerlijk om daarna met een koppie thee er bij achter de computer te kruipen om het resultaat te bekijken en te bewerken voor de klant.

Voordat ik fulltime voor de fotografie ben gegaan heb ik daarvoor eerst 8 jaar een bloemenwinkel gehad waarvan ik in 2013 van mijzelf een keuze moest gaan maken omdat het niet meer te combineren was voor mij,
en heb de knoop door gehakt om fulltime in de fotografie te gaan .
Erg spannend maar geen moment spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en met mensen om te gaan.

Ik woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen (2013) & (2008 ) in Spanbroek een klein dorpje in West Friesland ( Noord Holland ), de kleine meiden zijn ook vaak mijn proefkonijnen als mama weer wat nieuws wilt uit proberen.
Mijn vriendin is mijn steun en mijn rem zodat ik goed in balance blijf en sinds 2016 kan ik trots zeggen dat zij mijn vaste second shooter is .
Hoe gaaf is dat, je partner die je door weer en wind steunt en je ook nog naast haar baan graag mee gaat met jouw passie, samen battle en etc heerlijk .

Op bruiloften is zij echt mijn aanvulling, zo hebben wij aan 1 blik genoeg waardoor waar we ook staan de communicatie zonder 1 woord vlekkeloos verloopt.
Zij is mijn rechterhand en pakt de extra emoties om mij heen , ben ik gefocust op het bruidspaar tijdens de kus, legt zij dat ene traantje van de vader van de bruid vast die hij snel even weg veegt.
Tijdens de reportage kan ik heerlijk creatief mijn gang gaan en is ze mijn helpende hand en pakt aparte hoeken voor gave shots een echt team dus
Sinds kort hebben we ook bedrijfskleding en gaan we allebei netjes afgekleed in een mooie blouse met een fijne stropdas een compleet team

 

 

 


1 thought on “Lindy”

 • Beste Linda,

  Wat ongelooflijk fijn dat je dit wilt gaan doen. Superblij mee.

  Ik ken Jeffrey niet maar gun hem dat zijn laatste wens in vervulling gaat. Deze oproep staat publiekelijk op mijn Faceboek Joke van Rooy. Ik st bij een blauwe citybike.

  Als je in de gelegenheid bent wil je mij dan bellen op 0629516068.

  Alvast mijn dank en tot horens.

  Joke van Rooy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.